“Daca ai concentra intreaga moda romanesca intr-o capsula, ai obtine Molecule-F, o mica, dar rafinata parte a designului romanesc. Este vorba despre acele piese cheie pe care ti le doresti, in jurul carora iti poti construi tinute cool si adaptabile, pe care sa le poti integra in stilul tau cotidian, dar si despre piese glam, care te fac remarcabila.”
― Molecule-F

Agenda:

16:00
Networking / Happy Apéro / Music
16:30
Mirela Bucovicean – Introducere in lumea Molecule-F
Mirela Bucovicean – Business Women World
Workshop: Diferentiator personal / “Intreaba-ma orice”
MoleculeF – Designeri Romani – Art – Personal Style
18:30
Networking / Happy Apéro / Music

Intotdeauna cu drag si pofta pentru mai bun!

A fost un Garden Party pe cinste. Designul romanesc s-a facut cunoscut si la Bacau, intr-un decor cu dichis.  Mirela Bucovicean –  owner Molecule-F, Ambasadorul The Woman 2016 a fost invitata noastra. Am servit un pahar de Apéro si am facut planuri de dezvoltare, ne-am identificat calitatile, si am aflat cum sa ne diferentiem business-ul de concurenta sau chiar in cercul de prieteni. Adevaratul nostru drum spre succes! Totul din 22 de ani de experienta personala a inivitatei noastre si nu din carti.
Iar la final ne-am lasam purtate si de vraja celor mai premiati si cunoscuti designeri romani intr-o atmosfera de jazz alaturi de suprize dragute de la Sephora!